Company Blog

Intel-Levi’s együttműködés

5
15/11
Intel-Levi’s együttműködés

Az Intel és a Levi’s együttműködése keretében egy megvalósíthatósági példát dolgoznak ki: a divatmárka San Francisco-i üzletében minden egyes árucikket RFID tag-gel látnak el, amely valós időben képes adatokat továbbítani az Intel IoT platformjába, mely összesíti az adatokat és továbbítja a cloudba.

Az Intel elemző platformja minden mozzanatot képes követni, segíti a leltárazást, jelzi, ha egy termékből túl sok van, vagy éppen szükséges belőle rendelni, továbbá az áru pontos helyzetét is lehet követni. A Levi’s nem árulta el a technológia segítségével elért konkrét eredményeket, de azt mondták, 3% növekedés a leltár hatékonyságában 1% növekedést jelent az értékesítésben.

A Levi’s egyébként a Google-lel közösen májusban mutatta be okos farmerét, amely a mobilhoz csatlakozik és lehetővé teszi viselőjének a hangerő szabályozását vagy a zene lejátszását, a szövet egy bizonyos részének megérintésével.

Kép forrása: Reuters/Gustau Nacarino

Recent Posts

Virtuális vakáció a Lufthansával

17
15/10
Virtuális vakáció a Lufthansával

Virtuális vakáció a LufthansávalA német légitársaság az idei ITB Travel Trade Show-n mutatta be Berlinben a virtuális vakáció élményt, melyet a digitális tartalmakat előállító

Viselhető drón, ami szelfit készít

28
14/09
Viselhető drón, ami szelfit készít

Ez egy beépített kamerás, repülő csuklópánt, mely Nixie névre hallgat. Ha szeretnénk lőni egy szelfit, az eszköz felszáll a csuklónkról, elkészíti a képet, majd visszajön hozzánk. Egyelőre a koncepció fázisában van, de már van egy korai prototípus. Jó…

KAPCSOLAT

CÍM: 1012 Budapest, Pálya utca 9.
E-MAIL: info@meta.hu
TELEFON: -